Смятам, че всеки ще излезе извън нерви, ако от 30

...
 Смятам, че всеки ще излезе извън нерви, ако от 30
Коментари Харесай

Побеснелият Явор, разпънал софра в Енергото в Силистра, шашна с какви минижупи сварил служителките ВИДЕО

 „ Смятам, че всеки ще излезе отвън нерви, в случай че от 30 часа няма ток и има две дребни деца, които плачат, че замръзват. “

Това съобщи. Той си занесе там скаричка и реши да направи сандвич за себе си и децата си, които гладни студували в дома му.

Явор Павлов живее в село Калипетрово. В дома му към този момент има ток и той умерено изясни претекстовете си за самобитния митинг. „ По принцип съм спокоен човек, имам сервиз. Това е методът да се стачкува, тъй като, в случай че си стоим у дома, нищо няма да се оправи ”, твърди мъжът. Не счита обаче, че е прекалил.

Павлов е бил арестуван за няколко часа и му е бил формиран акт. Предстои компанията да внесе тъжба в прокуратурата за вандалско държание.

„ Звънях в понеделник на енергото и никой не ми подвигна. Реших да направя закуска на децата на топло и отидох. Там в офиса им дамите бяха по къси полички и се смееха, до момента в който моите деца замръзваха. Питах смешно ли им е “, напомни Явор.

„ В последна сметка ми споделиха, че до час ще имам ток “, добави той.

„ Това са методите човек да си търси правата. 6 млн. българи ме видяха и ми пуснаха тока “, съобщи Явор.

„ Принципно съм спокоен човек, механик съм, върша коли. 15 години в чужбина съм работил, с цел да мога да си направя сервиз в България “, сподели той.

„ Ако моето държание е вандалско, тяхното какво е – 30 часа съм без ток. Дори телефон не подвигат. Ако станеше нещо с някое от децата ми? Кой ще е отговорен, отново снегът? Как пък всяка зима зимата ни изненадва. Как веднъж не бяхме готови. Не мисля, че съм прекалил. Призовавам всички, като имат като моя проблем, да постъпят както аз “, сподели Явор.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР